Goorsestraat 219, Haaksbergen +31 (0)74 357 5202

Dwarsdoor de Bouwvak

Dwars door de Bouwvak is een 4-daags evenement van zondag 31 juli tot en met woensdag 3 augustus op de parkeerplaats bij eetcafé Dwars.
Met 4 verschillende dagen is er vermaak voor jong en oud.

Bouwvakparty

Goed en gezellig, net als elk jaar...

– 𝙕𝙤𝙣𝙙𝙖𝙜 31 𝙟𝙪𝙡𝙞 –

15:00 𝘶𝘶𝘳 – 23:00 𝘶𝘶𝘳

Om 15:00 uur trappen we af met de jaarlijkse 𝐛𝐨𝐮𝐰𝐯𝐚𝐤𝐩𝐚𝐫𝐭𝐲, HET feest om jouw bouwvak mee in te luiden, met jawel… een ware 𝘃𝗶𝗻𝘆𝗹 𝗯𝗮𝘁𝘁𝗹𝗲 tussen verschillende zenders, waaronder De Swingende Muiters, Radio Swingtop FM, de RSC, Brook FM en meer!

Tussendoor zijn de fijne hits van DJ Kieran te horen!

𝐆𝐑𝐀𝐓𝐈𝐒 𝐄𝐍𝐓𝐑𝐄𝐄


DeTweewielertocht met BBQ

De perfecte combi!

– 𝙈𝙖𝙖𝙣𝙙𝙖𝙜 1 𝙖𝙪𝙜. –

𝘷𝘦𝘳𝘵𝘳𝘦𝘬 𝘵𝘶𝘴𝘴𝘦𝘯 13:30 𝘦𝘯 16:00 𝘶𝘶𝘳, 𝘉𝘉𝘘 𝘷𝘢𝘯𝘢𝘧 17:00 𝘶𝘶𝘳

Is het tijd voor de 𝐭𝐰𝐞𝐞𝐰𝐢𝐞𝐥𝐞𝐫𝐭𝐨𝐜𝐡𝐭, een tocht die je op alle voertuigen die 2 wielen hebben kunt afleggen. Van +/- 35km of +/- 60km. Aansluitend een heerlijke 𝗕𝗕𝗤 𝗺𝗲𝘁 𝗴𝗲𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗲𝗸. (𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘉𝘉𝘘 𝘬𝘢𝘯 𝘰𝘰𝘬!)

Vertrek is tussen 13:30 en 16:00 uur. Dus fiets op je gemak de route, 𝙙𝙧𝙞𝙣𝙠 𝙚𝙚𝙣 𝙙𝙧𝙖𝙣𝙠𝙟𝙚 𝙩𝙞𝙟𝙙𝙚𝙣𝙨 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙨𝙩𝙤𝙥 en kom daarna gezellig naar het feestterrein en geniet onbeperkt vanaf 17:00 uur van de BBQ! Dit alles samen voor maar € 19,75 p.p.

Geef je snel op via de mail – info@cafedwars.nl of aan de bar want inschrijven is verplicht, dit kan tot vrijdag 29 juli!

Dwars door de bouwvak

Muziekbingo Dwars door de bouwvak

Megakinderfestijn & Muziekbingo

1 dag, 2 verschillende events!

– 𝘿𝙞𝙣𝙨𝙙𝙖𝙜 2 𝙖𝙪𝙜. –

13:30 𝘶𝘶𝘳 – 17:00 𝘶𝘶𝘳

Beginnen we de dag met het 𝐦𝐞𝐠𝐚 𝐤𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐣𝐧, net als tijdens ons 100 jarig bestaan zal dit een top middag zijn voor zowel kind als ouder met o.a. 𝙨𝙥𝙧𝙞𝙣𝙜𝙠𝙪𝙨𝙨𝙚𝙣𝙨, 𝐬𝐜𝐡𝐦𝐢𝐧𝐤, lekkernijen en veel meer…
𝐆𝐑𝐀𝐓𝐈𝐒 𝐄𝐍𝐓𝐑𝐄𝐄

– 𝘿𝙞𝙣𝙨𝙙𝙖𝙜 𝙖𝙫𝙤𝙣𝙙 –

𝘈𝘢𝘯𝘷𝘢𝘯𝘨 19:30

Is het tijd voor de, voor velen, welbekende 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤𝐛𝐢𝐧𝐠𝐨, hier geef je je op als team en kun je genieten van de oudste, foutste en nieuwste hits en wie weet heb jij wel 𝐁𝐈𝐍𝐆𝐎 en win je 1 van de 𝙫𝙚𝙡𝙚 𝙥𝙧𝙞𝙟𝙯𝙚𝙣! Deze avond wordt gepresenteerd door onze Nieuwjaars conference topper – 𝗪𝗶𝗹𝗳𝗿𝗶𝗲𝗱 𝘁𝗲𝗿 𝗔𝘃𝗲𝘀𝘁!
dfa
𝗜𝗻𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻 𝗶𝘀 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁 𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝘁𝗼𝘁 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟯𝟭 𝗷𝘂𝗹𝗶 kosten hiervoor bedragen € 5,- p.p. voor maar liefst 2 rondes met tussendoor de fijne tunes van DJ Kieran.
dfa
Ook dit evenement is voor jong en oud, sterker nog het team met gemiddeld de oudste leeftijd 𝙠𝙧𝙞𝙟𝙜𝙩 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙞𝙣𝙨𝙘𝙝𝙧𝙞𝙟𝙛𝙜𝙚𝙡𝙙 𝙩𝙚𝙧𝙪𝙜. Dus waar wacht je nog op en schrijf jou en je vrienden in! Let wel, ieder krijgt een eigen bingokaart. 
Opgeven kan via de mail – info@cafedwars.nl of aan de bar!


HetDwars door de Bouwvak Festival

Deze eerste editie moet je bij zijn...

– 𝙒𝙤𝙚𝙣𝙨𝙙𝙖𝙜 3 𝙖𝙪𝙜-

15:00 𝘶𝘶𝘳 – 23:00 𝘶𝘶𝘳


Sluiten we deze mooie vierdaagse af met de eerste editie van het 𝐃𝐰𝐚𝐫𝐬 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐁𝐨𝐮𝐰𝐯𝐚𝐤 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥, hier dans je op de 𝙡𝙚𝙠𝙠𝙚𝙧𝙨𝙩𝙚 𝙝𝙞𝙩𝙨, drink je de 𝐥𝐞𝐤𝐤𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐫𝐚𝐧𝐤𝐣𝐞𝐬 en 𝘇𝗶𝗻𝗴 𝗷𝗲 𝗹𝘂𝗶𝗱𝗸𝗲𝗲𝗹𝘀 𝗺𝗲𝗲 met onze artiesten.🎧

Dus kom genieten van maar liefst 𝟳 𝗮𝗰𝘁𝘀, waaronder 𝐑𝐨𝐛𝐛𝐚 𝐑𝐨𝐯𝐞𝐠𝐚, 𝙃𝙖𝙧𝙧𝙮 𝙈𝙤𝙧𝙚, 𝓝𝓲𝓬𝓴𝔂 𝓥𝓪𝓷𝓷𝓮𝓽𝓽𝓲𝓮, 𝐅𝐞𝐞𝐬𝐭𝐳𝐚𝐧𝐠𝐞𝐫 𝐋𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬, 𝘿𝙅 𝙔𝙊𝘽𝙊 𝙚𝙣 𝙢𝙚𝙚𝙧… DUS scoor 𝐬𝐧𝐞𝐥 𝐣𝐞 𝐭𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬, want er zijn er maar een 𝙗𝙚𝙥𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙖𝙖𝙣𝙩𝙖𝙡 beschikbaar!

sasfd

De Early birds  met maar liefst 𝟮𝟱% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 zijn 𝐔𝐈𝐓𝐕𝐄𝐑𝐊𝐎𝐂𝐇𝐓! Maar niet getreurd voor maar € 10,- heb jij al een ticket voor dit grandioze festival!

Let op, de minimum leeftijd voor het Dwars door de bouwvak festival is 18

sasfd

Klik 𝐇𝐈𝐄𝐑 𝐨𝐦 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮 𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐯𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧!

sasfd

Volg ons op de socials INSTA & FACEBOOK en vergeet je niet op AANWEZIG te zetten op ons Facebook event

Dwars door de bouwvak festival

Geen producten in je winkelwagen.