Goorsestraat 219, Haaksbergen +31 (0)74 357 5202

Eetcafé

Gewoon,

..een gezellige bruine kroeg met een verwarmd terras.
U kunt bij ons:

  • Lekker lunchen of dineren met onder andere een uitsmijter de Hoeve, een broodje gezond of een Hollande biefstuk met kruidenboter!
  • Een heerlijk glas getapte Grolsch of één van onze vele speciaalbieren(+/-100) drinken!
  • Altijd een potje biljarten, kaarten of darten.

De sfeer van vroeger herleeft in het oud-Hollands ingerichte bruine café, waar veel van de authentieke inrichting bewaard is gebleven.

Daarnaast hebben wij een deels overdekt terras waar u kunt genieten van één van onze vele speciaalbieren of een lekker wijntje in combinatie met onze gerechten.

Eetcafé Dwars beschikt over een ruime parkeerplaats, waardoor wij de perfecte locatie zijn om uw fietstocht te beginnen.


Menukaart

..een mooi bord eten voor een leuke prijs
Zin in een kopje koffie met Twentse krentenwegge of liever een punt taart met slagroom? Een biertje van de tap, een borreltje met een portie bitterballen? Of kiest u uit één van de smakelijke lunch– of dinergerechten op onze kaart? Bij Dwars is niks te gek en niets teveel.

Bekijk hieronder onze uitgebreide menukaart.

Bekijk kaart 


Speciaalbieren

..van je hobby je werk maken zeggen ze altijd
De laatste jaren is onze hobby; speciaalbieren een beetje uit de hand gelopen. Wij hebben, puur omwille van de weinige koelruimte, +/-  100 speciaalbieren in de kroeg! Anders waren het er nog meer geweest 😉

Bekijk hieronder ons vaste assortiment, hiernaast wisselen we veel met diverse (regionale) brouwers.

Bekijk speciaalbier kaart


Geen producten in je winkelwagen.