Goorsestraat 219, Haaksbergen +31 (0)74 357 5202

Zalencentrum

Feesten en partijen

Een geslaagd feest is de mooiste herinnering. Op zo’n gezellig feest kijkt men altijd met veel plezier terug en het staat later in de gedachten gegrift als ‘zeer geslaagd’.

Dit kan alleen als een feest van het begin tot het eind in de puntjes verzorgd is en het jouw geen enkele zorg baart. Een gezellige feestavond of bruiloft vraagt veel creativiteit en organisatie, of het nu gaat om de koffietafel, het diner of de totale aankleding. Dat is bij ons altijd in goede handen, wij denken aan grote en kleine dingen en houden het betaalbaar. Begin de avond eens anders dan anders, en ontvang uw gasten met een welkomscocktail. Dat is leuk en voor iedereen een verrassing die zeker aanslaat.

Recepties, bruiloften, familie-, bedrijfs- en buurtfeesten, diners en condoleances, in de grote zaal achter het eetcafé kan het allemaal. De zaal biedt plaats aan 300 personen. En met de verplaatsbare scheidingswand kan de zaal op maat worden gemaakt voor kleinere groepen. Ook voor vergaderingen, cursussen en informatie-avonden biedt Dwars alle faciliteiten.

Contact


Buffetten

Dwars is specialist in het organiseren van koude en warme buffetten. Op maat gemaakt en voor elke portemonnee.

Heeft u trouwplannen, is het tijd voor een tuinfeest met vrienden of wilt u een personeelsfeest of receptie organiseren? Dwars denkt graag met u mee en maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde dag!

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact


Thema en Feest avond

Wel eens gedacht uw feest of bijeenkomst op te hangen aan een thema? Een spectaculaire Las Vegas-avond of een gemoedelijke Tiroleravond, het kan allemaal.

Van Blackjack tot roulette of Duitse schlagers, grote pullen bier en een lekkere Bratwurst. Reden genoeg voor een geslaagde avond!

Contact